Chat with us, powered by LiveChat

Over ons

Uw lichaam... Onze zorg!

Wie zijn wij?
Onze praktijk biedt meer dan alleen fysiotherapie. Wij bieden u een totaalpakket. We zien ons zelf als expert op het gebied van beweging, beter worden en gezond blijven. Samen met andere disciplines in ons centrum staan we elke dag voor u klaar!

De praktijk is gevestigd in een gezondheidscentrum in Ermelo, met andere disciplines zoals huisartsen, een apotheek en een diëtiste. Het gezondheidscentrum bevindt zich in een prachtige, bosrijke omgeving. Bekijk hier de film over onze praktijk.

Ons ervaren en veelzijdige team van specialisten bestaat uit elf (gespecialiseerde) fysiotherapeuten, twee sport instructeurs/fysiotherapie-assistenten, een ergotherapeut, een praktijkondersteuner en drie ondersteunende baliemedewerksters. Wij stellen hoge eisen aan de praktijk en ons team van collega’s. Alleen op die manier kunnen wij u de beste zorg en hoogste kwaliteit garanderen.

Herstellen, verbeteren en behouden!
We geloven in een actieve benadering om u te helpen bij het herstel. Met onze aanpak zorgen we voor herstel en leveren wij ook structureel resultaat. Daarnaast monitoren we de behandelingen en trainingen goed. Dat zorgt voor duidelijkheid wat u nodig heeft, hoe lang het herstel duurt en hoeveel u bent vooruitgegaan met fysiotherapie of trainen. Dat is wat u wilt weten. We stellen het samen opgestelde plan bij wanneer daar aanleiding toe is. Dat noemen we zorg op maat. Daar gaan we 100% voor!

Snel een afspraak
Bij Fysio-Ermelo TopzorgGroep (voorheen Prins & Staal) doen we alles om mensen te helpen. Wie een probleem heeft wil dat snel opgelost zien. We beseffen dat als geen ander dat tijd kostbaar is. Daarom kennen we bij Fysio-Ermelo TopzorgGroep geen wachtlijsten en hebben we ruime openingstijden. We vinden altijd wel een passend moment, zelfs vroeg in de ochtend of later op de avond.

Wij gaan voor… de hoogste kwaliteit!
Door onze manier van werken en het continu streven naar de hoogste service en kwaliteit, zijn wij al jarenlang voorkeurspraktijk voor de meeste zorgverzekeraars. Daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op. Maar wat is de kroon op ons werk? Als u tevreden de deur uit gaat. 

U staat er niet alleen voor
Door klachten en pijn zakt de moed u in de schoenen. Of voelt u zich misschien onbegrepen omdat uw klachten medisch niet te verklaren zijn? Denk eens aan (gespecialiseerde) fysiotherapie: Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij meestal snel een diagnose stellen. Maak snel een afspraak!