Chat with us, powered by LiveChat

Behandelingen

Fysiotherapie

Heeft u pijn als u beweegt? Of heeft u klachten door een verkeerde houding, zoals moeheid of hoofdpijn? Breng dan eens een bezoek aan Fysio-Ermelo Prins & Staal. Wij zijn specialist als het om bewegen gaat.

Bekijk behandeling "Fysiotherapie"

Oedeemtherapie

Wanneer gaat u naar oedeemtherapie? Zwelling, pijn, vermoeidheid en een zwaar gevoel, steeds voorzichtig zijn met wondjes, oppassen voor overbelasting, te warm of te koud, kleding die niet meer past, haren niet meer kunnen kammen, minder ver kunnen lopen…

Bekijk behandeling "Oedeemtherapie"

Bekkenfysiotherapie

Heeft u klachten in het gebied van uw bekken of uw bekkenbodem? Of in uw lage rug of onderbuik? Maak dan een afspraak met één van onze gespecialiseerde bekkenfysiotherapeuten.

Bekijk behandeling "Bekkenfysiotherapie"

Psychosomatische fysiotherapie

Er zijn van die klachten, waarvan u niet precies weet waar ze vandaan komen. Medisch onderzoek levert niets op, maar de klachten blijven. Heeft u lichamelijke klachten en vermoedt u dat het met spanning of stress te maken heeft? Wij kunnen u helpen!

Bekijk behandeling "Psychosomatische fysiotherapie"

Manuele therapie

Misschien heeft u gewoon een stijve nek. Of is het toch een blokkade in uw wervelkolom? Soms is een klacht complexer dan het in eerste instantie lijkt.

Bekijk behandeling "Manuele therapie"

Kinder-manueeltherapie

Als een baby onverklaarbaar veel huilt, overstrekt of een duidelijke voorkeurshouding heeft, kan dat duiden op problemen in de stand of functie van de bovenste nekgewrichten.

Bekijk behandeling "Kinder-manueeltherapie"

Craniofaciale therapie

Achtervolgd door hoofd- nek-, of gezichtsklachten? Oorsuizen, tandenknarsen, kaakklachten? Soms onverklaarbaar. Wellicht is craniofaciale therapie voor u hét antwoord op uw klachten!

Bekijk behandeling "Craniofaciale therapie"

Dry needling

Heel vervelend. Pijnlijk vooral. Een ‘knoop’ in één van uw spieren. Dé manier om daar vanaf te komen is dry needling. Heeft u niets met naalden? Wees gerust, u voelt er vrijwel niets van.

Bekijk behandeling "Dry needling"

Arbeidsfysiotherapie

Onze praktijk maakt deel uit van het Fysergo netwerk bestaande uit 140 centra. Fysergo BV, opgericht in 1994, is een ISO 9001 gecertificeerd landelijk interventie & advies bedrijf.  

Bekijk behandeling "Arbeidsfysiotherapie"

Adem- en ontspanningstherapie

Bent u vaak moe? Kunt u moeilijk ontspannen? De maatschappij vraagt veel van ons. Werken, kinderen, huishouden, een sociaal leven… Als het allemaal goed gaat, is er meestal niets aan de hand. Maar als er problemen optreden, kan de combinatie met een druk leven leiden tot spanningen.

Bekijk behandeling "Adem- en ontspanningstherapie"

Zorgplan Rugpijn

Vervelende lage rugpijn? Met een op maat gesneden plan weer pijnvrij kunnen bewegen, nu en in de toekomst? Kies voor het Zorgplan Rugpijn.

Bekijk behandeling "Zorgplan Rugpijn"

Beweegprogramma Diabetes

Zet samen met ons de stap naar een gezonder leven met het beweegprogramma diabetes op maat!

Bekijk behandeling "Beweegprogramma Diabetes"

Looptherapie bij Claudicatio Intermittens

Wat zijn etalagebenen? Heeft u een krampachtige pijn in de benen na een tijdje lopen? En lijkt verder lopen niet meer mogelijk? Gelukkig, na een paar minuten rust is het weer over. De arts geeft aan dat u  ‘etalagebenen’ heeft. Ga met een gespecialiseerde fysiotherapeut aan de slag met looptraining!

Bekijk behandeling "Looptherapie bij Claudicatio Intermittens"

Bewust Beter Bewegen

Met gewoonten word je niet geboren. Gewoonten leer je aan. Bewust of onbewust. Weet u of u op de juiste manier beweegt? Of is er in de loop der jaren een gewoonte in gesleten?

Bekijk behandeling "Bewust Beter Bewegen"

Mindfulness

Wat is Mindfulness? Mindfulness is met vriendelijke aandacht aanwezig zijn in het moment. Zonder oordeel waarnemen met een milde open houding. Je leert om met aandacht en mildheid volledig aanwezig te zijn in het hier en nu en te genieten van de dingen om je heen. Wat is het effect van Mindfulness? Ervaart u klachten […]

Bekijk behandeling "Mindfulness"

ZwangerFit

Je bent zwanger! Gefeliciteerd! Vanaf dit moment doe je alles voor je kindje. Je slikt foliumzuur, eet genoeg groenten en fruit… Maar hoe blijf JIJ het beste gezond en fit?

Bekijk behandeling "ZwangerFit"

FysioFit

U voelt zich beter, u zit lekkerder in uw vel! Wilt u dat ook? Volg een gratis proefles om een indruk te krijgen van deze ongedwongen en goed begeleide manier van sporten.

Bekijk behandeling "FysioFit"

Functional Movement Screen

Verantwoord bewegen en sporten! Het liefst zonder een blessure. Na het uitvoeren van de Functional Movement Screen weet je precies waar je blessuregevoelige plekken zitten. Je kunt echt gerichter trainen waardoor het blessurerisico minder wordt of verdwijnt.

Bekijk behandeling "Functional Movement Screen"

Medisch Fitness

Stel, u bent behandeld door één van onze fysiotherapeuten en uw klachten zijn verholpen. U wilt gaan sporten, maar u bent bang dat uw klachten terug komen? Kom dan naar Medisch Fitness! Sterker nog: samen zorgen we er voor dat de kans dat uw klachten terugkeren, minimaal wordt.

Bekijk behandeling "Medisch Fitness"

Cursussen

Ontspanning is essentieel. Zowel uw lichaam als uw geest heeft af en toe een moment van rust nodig. Kunt u zaken makkelijk loslaten? Wilt u weer op een ontspannen manier leren bewegen? Denk eens aan het volgen van één van onze cursussen.

Hoe zorgt u ervoor dat uw lichaam voldoende ontspanning krijgt?

Bekijk behandeling "Cursussen"