Chat with us, powered by LiveChat

Behandelingen

Revalidatie COVID-19

Bent u genezen van corona (COVID-19), maar blijft u klachten houden op het gebied van ademhaling? Heeft u daarbij te maken met verminderde spierkracht en conditie? Wij helpen u verder.

Bekijk behandeling "Revalidatie COVID-19"

Bekken- en bekkenbodemcheck

Bekken- en bekkenbodemcheck tijdens en na de zwangerschap U kunt zich al tijdens de zwangerschap aanmelden voor een bekken- en bekkenbodemcheck (In jargon ook wel bekend als pré- en postpartumconsult). Hierbij ontvangt u gerichte adviezen en informatie over een juiste werking van de bekkenbodemspieren, lichamelijke veranderingen tijdens de zwangerschap met mogelijke risicofactoren, buikdrukregulatie en adviezen over […]

Bekijk behandeling "Bekken- en bekkenbodemcheck"

Fysiotherapie

Heeft u pijn als u beweegt? Of heeft u klachten door een verkeerde houding, zoals moeheid of hoofdpijn? Breng dan eens een bezoek aan Fysio-Ermelo Prins & Staal. Wij zijn specialist als het om bewegen gaat.

Bekijk behandeling "Fysiotherapie"

Bekkenfysiotherapie

Heeft u klachten in het gebied van uw bekken of uw bekkenbodem? Of in uw lage rug of onderbuik? Maak dan een afspraak met één van onze gespecialiseerde bekkenfysiotherapeuten.

Bekijk behandeling "Bekkenfysiotherapie"

Manuele therapie

Misschien heeft u gewoon een stijve nek. Of is het toch een blokkade in uw wervelkolom? Soms is een klacht complexer dan het in eerste instantie lijkt.

Bekijk behandeling "Manuele therapie"

Kinder-manueeltherapie

Als een baby onverklaarbaar veel huilt, overstrekt of een duidelijke voorkeurshouding heeft, kan dat duiden op problemen in de stand of functie van de bovenste nekgewrichten.

Bekijk behandeling "Kinder-manueeltherapie"

Craniofaciale therapie

Achtervolgd door hoofd- nek-, of gezichtsklachten? Oorsuizen, tandenknarsen, kaakklachten? Soms onverklaarbaar. Wellicht is craniofaciale therapie voor u hét antwoord op uw klachten!

Bekijk behandeling "Craniofaciale therapie"

Dry needling

Heel vervelend. Pijnlijk vooral. Een ‘knoop’ in één van uw spieren. Dé manier om daar vanaf te komen is dry needling. Heeft u niets met naalden? Wees gerust, u voelt er vrijwel niets van.

Bekijk behandeling "Dry needling"

Arbeidsfysiotherapie

Gezondheid is een belangrijke factor in ons dagelijkse functioneren. Doordat we ook steeds langer moeten doorwerken zonder verlies van productiviteit, is het tegenwoordig extra belangrijk dat we beschikken over een goede gezondheid en vitaliteit.

Bekijk behandeling "Arbeidsfysiotherapie"

Adem- en ontspanningstherapie

Bent u vaak moe? Kunt u moeilijk ontspannen? De maatschappij vraagt veel van ons. Werken, kinderen, huishouden, een sociaal leven… Als het allemaal goed gaat, is er meestal niets aan de hand. Maar als er problemen optreden, kan de combinatie met een druk leven leiden tot spanningen.

Bekijk behandeling "Adem- en ontspanningstherapie"

Zorgplan Rugpijn

Vervelende lage rugpijn? Met een op maat gesneden plan weer pijnvrij kunnen bewegen, nu en in de toekomst? Kies voor het Zorgplan Rugpijn.

Bekijk behandeling "Zorgplan Rugpijn"

Beweegprogramma Diabetes

Zet samen met ons de stap naar een gezonder leven met het beweegprogramma diabetes op maat!

Bekijk behandeling "Beweegprogramma Diabetes"

Looptherapie bij Claudicatio Intermittens

Wat zijn etalagebenen? Heeft u een krampachtige pijn in de benen na een tijdje lopen? En lijkt verder lopen niet meer mogelijk? Gelukkig, na een paar minuten rust is het weer over. De arts geeft aan dat u  ‘etalagebenen’ heeft. Ga met een gespecialiseerde fysiotherapeut aan de slag met looptraining!

Bekijk behandeling "Looptherapie bij Claudicatio Intermittens"

Bewust Beter Bewegen

Met gewoonten word je niet geboren. Gewoonten leer je aan. Bewust of onbewust. Weet u of u op de juiste manier beweegt? Of is er in de loop der jaren een gewoonte in gesleten?

Bekijk behandeling "Bewust Beter Bewegen"

FysioFit

U voelt zich beter, u zit lekkerder in uw vel! Wilt u dat ook? Volg een gratis proefles om een indruk te krijgen van deze ongedwongen en goed begeleide manier van sporten.

Bekijk behandeling "FysioFit"

Functional Movement Screen

Verantwoord bewegen en sporten! Het liefst zonder een blessure. Na het uitvoeren van de Functional Movement Screen weet je precies waar je blessuregevoelige plekken zitten. Je kunt echt gerichter trainen waardoor het blessurerisico minder wordt of verdwijnt.

Bekijk behandeling "Functional Movement Screen"

Medisch Fitness

Stel, u bent behandeld door één van onze fysiotherapeuten en uw klachten zijn verholpen. U wilt gaan sporten, maar u bent bang dat uw klachten terug komen? Kom dan naar Medisch Fitness! Sterker nog: samen zorgen we er voor dat de kans dat uw klachten terugkeren, minimaal wordt.

Bekijk behandeling "Medisch Fitness"

Cursussen

Ontspanning is essentieel. Zowel uw lichaam als uw geest heeft af en toe een moment van rust nodig. Kunt u zaken makkelijk loslaten? Wilt u weer op een ontspannen manier leren bewegen? Denk eens aan het volgen van één van onze cursussen.

Hoe zorgt u ervoor dat uw lichaam voldoende ontspanning krijgt?

Bekijk behandeling "Cursussen"