Chat with us, powered by LiveChat

Stages

Frisse, jonge professionals met passie voor het vak

Als fysiotherapiepraktijk dragen wij graag bij aan onze beroepsontwikkeling. Regelmatig begeleiden wij stagiairs van de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool in Utrecht en stagiairs van de opleiding manuele therapie aan de SOMT in Amersfoort.

Leren is doen
Een stagiair of stagiaire kan aanwezig zijn bij een intakegesprek, een onderzoek of een behandeling. Heeft u liever niet dat hij of zij aanwezig is of u behandelt? Geef dat dan gerust aan.

Optimale behandeling gegarandeerd
Onze begeleiding van deze studenten is zeer intensief. Uw behandeling door een stagiair valt volledig onder de verantwoordelijkheid van uw begeleidend fysiotherapeut. Als u of uw fysiotherapeut vindt dat uw behandeling niet naar wens verloopt, dan neemt de fysiotherapeut het van de stagiair over. Daardoor is een optimale behandeling gegarandeerd en het leerproces van de stagiair gewaarborgd.

Vragen?
Heeft u vragen of opmerkingen over één van onze stagiairs? Wilt u meer weten over onze stagebegeleiding of over mogelijkheden om bij ons als student stage te lopen? Wij horen het graag!