Chat with us, powered by LiveChat

Missie & visie

Alles draait om uw gezondheid

U duurzaam laten herstellen. En dit behouden. Uw gezondheid is het meest waardevolle wat u heeft. Daar doen we alles voor en niets is voor ons teveel. Gepassioneerd werken we stapsgewijs met u samen om uw hulpvraag te beantwoorden. We denken met u mee, zijn betrokken en bieden kwaliteit en service. Dat is namelijk wat u verwacht van ons als specialist.

Als je echt iets wil bereiken moet je samenwerken. Ons ervaren en veelzijdig team van professionals werken nauw samen om ervoor te zorgen dat u uw doelstellingen bereikt. Ons team is betrokken en bekwaam. Dat zijn de beste voorwaarden voor uw herstel.

We doen meer dan alleen fysiotherapie. Bieden u een totaalpakket. We zien ons zelf als expert op het gebied van beweging, beter worden en gezond blijven. Samen met andere disciplines in ons centrum staan we elke dag voor u klaar.

We gaan alleen voor het beste. Voor u. Dat is ons doel.

Missie
Onze praktijk heeft als missie om u een breed aanbod van goede, eerlijke en veilige zorg te bieden. Wij bieden een totaalpakket van curatieve zorg, preventieve zorg en nazorg. In samenwerking met u en met collega professionals in de zorg willen we effectieve en doelmatige zorg leveren met optimale behandelresultaten en een hoge klantentevredenheid.

Kernwaarden
Als organisatie doen we er alles aan dat u goed geholpen wordt en dat u zich thuis voelt in onze praktijk. Daar steken we veel tijd in. Dat doen we graag. Onze keuzes en beslissingen met betrekking tot de praktijkvoering zijn gebaseerd op de volgende drie kernwaarden:

  • Betrouwbaar
  • Betrokken
  • Bereikbaar

Visie
Fysio-Ermelo TopzorgGroep (voorheen Prins & Staal) is een laagdrempelige, betrokken en betrouwbare partner in het aanbieden van een totaalpakket van zorg. De zorgvraag van u staat hierin centraal. We werken intensief samen met een breed netwerk van zorgprofessionals. Zo staan we garant voor de meest complete en doelmatige zorg.