Chat with us, powered by LiveChat

Collega gezocht!

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega!

Ben jij algemeen fysiotherapeut of bijna afgestudeerd fysiotherapeut en wil je werken in een ambitieuze praktijk met een persoonlijk karakter? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De praktijk
Fysio-Ermelo Prins & Staal is een kwalitatief hoogwaardige praktijk in Ermelo, gevestigd in een gezondheidscentrum. We doen er alles aan om onze patiënten goed te helpen en zich thuis te laten voelen in onze praktijk. Daar steken we veel tijd in. Betrouwbaar, betrokken en bereikbaar zijn onze kernwaarden.

Ons ervaren en veelzijdige team
bestaat uit enthousiaste en hulpvaardige professionals! Tien (gespecialiseerde) fysiotherapeuten, twee sportinstructeurs / fysiotherapie-assistenten, een ergotherapeut, een managementassistent en een goed bezette receptie. Iedereen zet zich er voor in dat de patiënt zijn doelstellingen bereikt. We zijn betrokken, betrouwbaar en doen méér dan alleen fysiotherapie. We bieden een totaalpakket van zorg. Samen met andere disciplines in ons gezondheidscentrum én in de regio staan we elke dag voor de patiënt klaar! Fijn als jij daar onderdeel van wordt!

Jouw werkplek
bevindt zich in een prachtige bosrijke omgeving. De behandelkamers en oefenzaal zijn praktisch voor jou ingericht, zodat je jouw behandelingen prettig en comfortabel kan uitvoeren. We werken nauw samen met andere zorgverleners in onze regio om onze zorg zo compleet mogelijk te leveren.

Wij zoeken
per direct een nieuwe collega (bijna afgestudeerd) algemeen fysiotherapeut voor ongeveer 36 uur per week. Mocht je een minder aantal uren beschikbaar zijn, dan is dat ook bespreekbaar. Je bent sociaal, flexibel en draagt samen met jouw naaste collega’s bij aan een toegankelijke en laagdrempelige organisatie.

Wij bieden jou

  • Een fijne werksfeer met leuke en gezellige collega’s
  • Ruimte voor verdere ontwikkeling en opleiding
  • Samenwerking met gespecialiseerde fysiotherapeuten en andere zorgverleners
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een salaris die past bij jouw werkervaring en functie 

Ben je enthousiast geworden en wil jij onderdeel zijn van ons prachtige team? Wij nodigen je van harte uit om je interesse kenbaar te maken door een sollicitatie (met CV) naar Danielle von Grumbkow (d.vongrumbkow@fysio-ermelo.nl) te sturen.