Chat with us, powered by LiveChat

Collega’s gezocht!

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega's!

Behandel jij zoals je zelf graag behandeld wil worden? Wil je arbeidsvoorwaarden welke tot de beste uit de markt behoren? Wij geven jou als fysiotherapeut (i.o.) alle ruimte om jouw zorg te verlenen aan onze cliënten en jezelf te ontwikkelen op een manier waar jij gelukkig van wordt! Werken bij TopzorgGroep betekent werken in een organisatie die toonaangevend is op het gebied van kwaliteit en innovatie van de gezondheidszorg in Nederland. Ben jij gedreven, werk jij graag samen met jouw collega’s en vind jij persoonlijke ontwikkeling belangrijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken
Voor onze locatie in Ermelo zijn wij op zoek naar meerdere collega’s. Voel jij je aangetrokken tot één van de onderstaande openstaande vacatures, dan komen wij graag met jou in contact!

Assistent Fysiotherapeut / Medisch Fitness Instructeur
Algemeen Fysiotherapeut
Algemeen Fysiotherapeut Longzorg
Manueel Therapeut
Oedeem fysiotherapeut
Oncologische fysiotherapeut

De praktijk
Fysio-Ermelo Prins & Staal is een kwalitatief hoogwaardige praktijk in Ermelo, gevestigd in een gezondheidscentrum. We doen er alles aan om onze patiënten goed te helpen en zich thuis te laten voelen in onze praktijk. Daar steken we veel tijd in. Betrouwbaar, betrokken en bereikbaar zijn onze kernwaarden.

Ons ervaren en veelzijdige team
bestaat uit enthousiaste en hulpvaardige professionals! Tien (gespecialiseerde) fysiotherapeuten, twee sportinstructeurs / fysiotherapie-assistenten, een ergotherapeut, een managementassistent en een goed bezette receptie. Iedereen zet zich er voor in dat de patiënt zijn doelstellingen bereikt. We zijn betrokken, betrouwbaar en doen méér dan alleen fysiotherapie. We bieden een totaalpakket van zorg. Samen met andere disciplines in ons gezondheidscentrum én in de regio staan we elke dag voor de patiënt klaar! Fijn als jij daar onderdeel van wordt!

Jouw werkplek
bevindt zich in een prachtige bosrijke omgeving. De behandelkamers en oefenzaal zijn praktisch voor jou ingericht, zodat je jouw behandelingen prettig en comfortabel kan uitvoeren. We werken nauw samen met andere zorgverleners in onze regio om onze zorg zo compleet mogelijk te leveren.

Heb je interesse?
Stuur dan je CV naar:
TopzorgGroep
Melissa van der Veeken
@: recruitment@topzorggroep.nl

Voor inlichtingen over deze vacatures kan er contact worden opgenomen met Melissa van der Veeken, telefoonnummer: 06-19322396.