Chat with us, powered by LiveChat

ZwangerFit

Ben je in verwachting? Blijf in vorm met ZwangerFit!


Wat is ZwangerFit?
Als moeder in spé is het belangrijk dat je in vorm bent. En blijft. ZwangerFit is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die op een leuke en verantwoorde manier fit willen blijven, tijdens en na de zwangerschap. Het is een combinatie van krachttraining, conditietraining en ontspannende oefeningen.

Voordelen ZwangerFit
Trainen tijdens je zwangerschap heeft veel voordelen: het geeft je energie, houd je fit en zorgt ervoor dat je spieren sterk blijven. Tijdens deze cursus geven we extra tijd en aandacht aan de functie van je bekken, bekkenbodem en je houding. Het helpt je tijdens je zwangerschap, bevalling én bij het herstel na je bevalling. Bijkomend voordeel: je kunt ervaringen uitwisselen met je zwangere mede-cursisten.

Waardevolle informatie
Als aanvulling op deze lessen kun je een stukje theorie volgen. Je krijgt informatie over de lichamelijke veranderingen als je zwanger bent, maar ook over de periode voor en na je bevalling. Je krijgt advies over hoe je na de bevalling het beste je kindje kunt optillen. Maar ook hoe je het beste je bekkenbodemspieren kunt trainen om deze in vorm te houden. Zo voorkom je klachten na je zwangerschap.

Voor wie en wanneer?
De cursus ZwangerFit kun je tijdens je hele zwangerschap volgen, na de bevalling kun je na 6 weken weer van start. Lesdagen & tijden: elke donderdagavond van 19.30 – 20.30 uur. De theorielessen vinden zo’n vier keer per jaar plaats, aansluitend aan het uur ZwangerFit. De lessen worden gegeven door een NVFB gecertificeerde ZwangerFit docent.

Ben je zwanger en nieuwsgierig geworden?
Meld je aan, dan maken we een afspraak voor een intake. Deze intake is nodig om te bepalen of er qua gezondheid zaken spelen waar wij rekening mee moeten houden. We testen je fitheid en bepalen jouw persoonlijke doel voor het sporten. Daarna kun je aan de slag. Train je mee?

Wat kost ZwangerFit?

  • De intake voor ZwangerFit kost € 27,00.
  • De cursus (10 lessen) exclusief theorie kost € 99,50.
  • De cursus (10 lessen) inclusief theorie kost € 142,75.