Chat with us, powered by LiveChat

Huisreglement

Voor een soepel verloop van uw behandelingen, vragen wij aandacht voor onze huisregels


Aanmelden
U kunt zich rechtstreeks aanmelden: zonder verwijzing (DTF) óf met een verwijzing van uw huisarts of specialist. Als u zich op eigen initiatief aanmeldt, stellen wij – met uw goedkeuring – uw (huis)arts en/of specialist hiervan op de hoogte. Aanmelden kan via het formulier op onze website of telefonisch: 0341-554482.

Inschrijven
Bent u nieuw in onze praktijk? Of bent u al patiënt bij ons en zijn uw persoonlijke gegevens veranderd? Vul na ontvangst in de praktijk alstublieft een inschrijfformulier in.

Voor een goede aanmelding en registratie is het belangrijk, uw BSN (Burger Service Nummer) door te geven. Verder is het van belang dat u zich kunt identificeren met een geldig legitimatiebewijs, en hebben we het relatienummer en de naam van uw zorgverzekeraar nodig.

Vanwege de grote verscheidenheid aan verzekeringspolissen in Nederland, is het voor ons als praktijk niet haalbaar om van alle aanvullende polissen te weten hoeveel fysiotherapie er wordt vergoed. Als u niet (voldoende) aanvullend bent verzekerd, dient u de fysiotherapie behandelingen zelf te betalen.

Bent u verhinderd of wilt u een afspraak wijzigen?
Afspraken dienen minimaal 24 uur voor de behandeling te worden afgezegd. Zo kunnen we in uw plaats een andere cliënt behandelen. Een behandeling afzeggen of verplaatsen kan telefonisch (0341-554482), via email of via het contactformulier op deze site.

Wilt u telefonisch uw afspraak wijzigen en kunnen wij u helaas niet te woord staan? Dan kunt u ook ons antwoordapparaat inspreken. Bij niet tijdig afzeggen van een afspraak, heeft de praktijk het recht de voorgenomen behandeling bij u in rekening te brengen. Niet nagekomen afspraken worden niet door de zorgverzekering vergoed.

Betalingsvoorwaarden
Fysio-Ermelo Prins & Staal hanteert de volgende betalingsvoorwaarden.

Behandeling door collega
Het kan voorkomen dat u wordt behandeld door een collega. Wilt u uitsluitend door uw eigen fysiotherapeut worden behandeld? Dan kunt u dat tijdens het maken van de afspraak al kenbaar maken.

Ook kan het zijn dat – voor een optimaal behandelresultaat – uw therapeut u doorverwijst naar een (gespecialiseerde) collega. Het gebruik maken van elkaars kwaliteiten, zorgt voor een effectieve en kwalitatief hoogwaardige behandeling.

Eigen handdoek
Wilt u altijd uw eigen handdoek meenemen?

Sportkleding & -schoeisel
Komt u bij ons oefenen in de praktijk? Doe dan makkelijk zittende kleding (liefst sportkleding) en sportschoenen aan. Uiteraard geen schoenen die u buiten heeft gedragen.

Bereikbaarheid
Wij zijn telefonisch elke dag bereikbaar van 7:30 tot 17:00 uur via telefoonnummer 0341-554482. Wilt u ons dringend spreken, dan kunt u het beste bellen op het hele of halve uur. Voor minder dringende zaken kunt u ons buiten de openingstijden een e-mail sturen of een bericht achterlaten via het contactformulier.

Ten slotte
Heeft u vragen, opmerkingen of klachten over de behandeling? Of over de gang van zaken in onze praktijk? Dan horen wij dat graag! Wij doen er alles aan om uw behandeling bij onze praktijk zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.