Chat with us, powered by LiveChat

Kwaliteit

Wij zijn voorkeurspraktijk!

Voor verschillende zorgverzekeraars zijn we voorkeurspraktijk. Door onze manier van werken en het continu streven naar de hoogste service en kwaliteit, hebben we al meerdere keren voldaan aan de hoogste eisen. Dat maakt ons trots. De uiteindelijke kroon op ons werk? Als u tevreden de deur uit gaat!

Wat is een PlusPraktijk?
Een PlusPraktijk heeft zijn zaakjes goed voor elkaar. De patiënt staat te allen tijde centraal en de praktijk werkt voortdurend aan het verbeteren van de zorg. Zo is dat ook bij ons het geval: ons beleid en onze werkwijze is helder en duidelijk. Daardoor kunt u van al onze medewerkers, uitsluitend de beste kwaliteit en zorg op het hoogste niveau verwachten.

Wat zijn voor u de voordelen van een PlusPraktijk? Logo Plus audit
Wat zijn de voordelen? Wat merkt u als patiënt hiervan?
Een PlusPraktijk garandeert u:

  • Een uitstekende kwaliteit van de behandelingen
  • Een hoge mate van kennis & expertise (fysio)therapeuten  
  • Korte wachttijden
  • Ruime openingstijden
  • Uitstekende bereikbaarheid
  • Een bovengemiddelde klanttevredenheid  
  • Goede informatievoorziening
  • Een gedegen klachtenregeling

Wat vinden onze patiënten van ons?
Wij hechten veel waarde aan wat onze patiënten van ons vinden. Daarom voeren we regelmatig patiënten-enquêtes uit, om te horen hoe ze onze zorg hebben ervaren en wat ze belangrijk vinden. Hun meningen en ervaringen over onze kwaliteit van fysiotherapeutische zorg en dienstverlening, vindt u terug via onze pagina patiënten tevredenheid.

Wilt u onze fysiotherapie praktijk vergelijken met andere zorgaanbieders? Via de website KiesvoorjeZorg kunt u de verschillende zorgaanbieders onderling vergelijken.

Cursussen, bij- & nascholing van onze specialisten
Elke dag is een nieuwe dag en leren wij weer bij! Fysiotherapeuten moeten flexibel zijn om allerlei nieuwe ontwikkelingen het hoofd te kunnen bieden. De praktijk is echter net zo flexibel als de werkzame fysiotherapeuten. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers zich specialiseren, bij- en nascholen. Dit om antwoord te kunnen geven op allerlei nieuwe uitdagingen, kennis te verdiepen, de horizon te verbreden of voor organisatorische doeleinden. Daardoor blijven we kritisch en groeien we verder in ons vak.

Persoonlijk & dichtbij
Het is duidelijk: bij Fysio-Ermelo TopzorgGroep (voorheen Prins & Staal) staan we voor kwaliteit. Maar een fysiotherapeut komt letterlijk dichtbij. Daarom is het voor ons vooral belangrijk dat u zich thuis voelt. Uw verhaal kwijt kunt. Deze combinatie van kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid, maakt dat wij veel tevreden patiënten tot onze klantenkring mogen rekenen.