Chat with us, powered by LiveChat

Arbeidsfysiotherapie

Gericht werken aan de inzetbaarheid en vitaliteit van mensen!

Onze praktijk maakt deel uit van het Fysergo netwerk bestaande uit 140 centra. Fysergo BV, opgericht in 1994, is een ISO 9001 gecertificeerd landelijk interventie & advies bedrijf.  

Investeren in uw mensen

Op individueel- en teamniveau begeleiden wij uw medewerkers op weg naar vitaliteit en inzetbaarheid en begeleiden ze bij re-integratie en preventie processen. Het resultaat hiervan is snel herstel, verzuimreductie en verbeterde arbeidsproductiviteit.

Met onze (gezondheids)programma’s investeert u in uw medewerkers met groei, winst en duurzaamheid van uw organisatie als resultaat. Wij ondersteunen en adviseren u op visie, beleid, doelen en de samenstelling van een optimaal programma wat leidt tot effectief gezondheidsmanagement.

Door een vernieuwende en praktische aanpak is Fysergo ook uw partner in gezondheids- en verzuimmanagement, waarbij wij uitgaan van de kracht van mensen.

Namens Fysergo verzorgen wij de arbeidsfysiotherapie voor de gemeente Ermelo. Bent u als werkgever geïnteresseerd naar de mogelijkheden op het gebied van arbeidsfysiotherapie? Neem contact met ons op! Voor verdere informatie kunt u ook gaan naar de website van Fysergo.

 

Fysergo logo JPEG