Chat with us, powered by LiveChat

Referenties

Klanten aan het woord

Wat vinden onze klanten van ons? Een aantal persoonlijke ervaringen:

Nu is mijn lijf weer gezond. Ik had nooit gedacht dat ik weer pijnvrij zou zijn.

Na jaren rugklachten, moest ik een operatie ondergaan. Voorafgaand aan de operatie werd ik begeleid door Fysio-Ermelo Prins & Staal. Dat gaf mij bij voorbaat al vertrouwen in een goede afloop. Na de operatie leerde ik te luisteren naar de signalen van mijn lichaam. En hoe ik daar mee om moest gaan. Daardoor kreeg ik weer vertrouwen in mijn lijf.

Toen begeleiding van een fysiotherapeut niet meer nodig was, moest mijn lijf nog wel sterker worden. Op naar de sportschool. Fysio-Ermelo Prins & Staal voorzag de sportschoolhouder van instructies over welke oefeningen geschikt voor mij waren. Door deze overdracht wist ik precies wat wel en niet kon. Daardoor durfde ik weer te sporten!

Nu is mijn lijf weer gezond. Ik heb nooit gedacht dat ik weer helemaal pijnvrij zou zijn. Zonder de kennis, kunde, uitleg, begrip, stimulans én persoonlijke behandeling van Fysio-Ermelo Prins & Staal, zou ik nooit zover gekomen zijn. Daar ben ik van overtuigd.

28 januari 2014 door Minke Scheltema uit Ermelo

Ze luisteren naar je en denken met je mee

Mijn ervaringen met Fysio-Ermelo Prins & Staal zijn erg positief! Deskundigheid, professionaliteit,  persoonlijke aandacht en betrokkenheid staan in deze praktijk voorop. Dat merk je. Ze luisteren goed naar je. Denken met je mee. Er wordt een plan van aanpak gekozen, waarbij ze rekening houden met je mogelijkheden en grenzen. Vooral de doelgerichte manier van werken aan je herstel, vind ik erg prettig.

Er heerst een prettige sfeer door de vriendelijke ontvangst van de baliemedewerkster en de goede onderlinge band tussen de therapeuten. Het is wel eens voorgekomen dat ik onverhoopt een afspraak moest afzeggen. Ook dan is het altijd mogelijk op korte termijn een nieuwe te plannen. In alle opzichten een praktijk die met je meedenkt!

26 januari 2014 door Mariëlle van ’t Veld uit Harderwijk

door zwangerfit© was mijn lichaam goed voorbereid op de bevalling.

ZwangerFit© was voor mij de ideale manier om tijdens en na mijn zwangerschap fit te blijven. Het is fijn om onder deskundige begeleiding te sporten, vooral als je zwanger bent. Mijn conditie bleef op peil. Door de gerichte oefeningen was mijn lichaam goed voorbereid op de bevalling, maar ook op de pittige tijd daarna. Ik ben mede door ZwangerFit© snel hersteld en zat al snel weer lekker in mijn vel.

Wat me is opgevallen? De bekwame en behulpzame medewerkers. De persoonlijke benadering en de ontspannen sfeer. Geen zweverig gedoe, maar lekker aan de slag en zweten maar!

27 december 2013 door Jonna uit Ermelo

Het heeft me veel gebracht: mijn spieren zijn sterker en ik ben mobieler.

Ik ben niet zo’n sporter en zag er best vaak tegenop. Maar sinds ik onder behandeling ben bij Fysio-Ermelo Prins & Staal, is de pijn een stuk minder. Dat is stap voor stap opgebouwd. Er wordt precies uitgelegd welke beweging goed voor je is. Ook word je continu gemotiveerd.

Het heeft me veel gebracht: mijn spieren zijn sterker en ik ben mobieler. Daardoor kan ik de pijn beter opvangen. En ik kan weer sporten!

13 februari 2014 door Rita Broekema uit Ermelo

Hun passie voor het werk stralen ze uit en brengen ze over op mij als patiënt.

Toen ik problemen had met mijn knie, kwam ik op aanraden van iemand anders bij Fysio-Ermelo Prins & Staal terecht. Mijn eerste indruk was direct goed. Ik werd aangenaam ontvangen door zowel de receptioniste, als de fysiotherapeut zelf. Na deze eerste ervaring ging ik met een super tevreden gevoel weer naar huis.

Wat ik ontzettend positief vind, is de flexibele opstelling: als ik bel omdat ik problemen heb met mijn lichaam, dan wordt alles in het werk gesteld om mij als cliënt zo snel mogelijk te behandelen. Het is een jong, vlot team met enthousiaste mensen. Denken in oplossingen en zien een probleem echt als een uitdaging. Hun passie voor het werk, stralen ze uit en brengen dit over op mij als patiënt.

Tot voor kort had ik nog niets over deze fysiotherapiepraktijk gehoord, maar hun ster is rijzende! Als ik vertel waar ik naar toe ga voor mijn klachten, merk ik dat hun naamsbekendheid in rap tempo toeneemt. Als de praktijk op deze manier verder gaat, dus door jong van geest te blijven en door promotie via social media en sponsoring, dan denk ik dat Fysio-Ermelo Prins & Staal een begrip in Ermelo en omstreken wordt!

19 maart 2014 door Stefan Lieftink uit Ermelo

Stap voor stap merkte ik verbetering

Al jaren heb ik pijn in de lage onderrug. Soms zo ernstig dat ik, door pijn en uitval van gevoel in mijn benen, mijn dagelijkse werkzaamheden niet kon uitvoeren. Na onderzoek bleek dat er sprake was van slijtage van mijn wervels. Om mijn klachten te verminderen, stapte ik naar Fysio-Ermelo Prins & Staal. De fysiotherapeut stelde me op mijn gemak en nam mijn klachten serieus. Stap voor stap merkte ik verbetering, mede door de adviezen over hoe ik meer en anders kon bewegen. Om deze vooruitgang vast te houden, ben ik gestart met Medisch Fitness. Mijn doel? Na afloop van dit traject weer aan de slag in de sportschool, zodat ik zelf mijn klachten kan minimaliseren en optimaal kan blijven functioneren. Mijn behandelingen bij Fysio-Ermelo Prins & Staal hebben me veel opgeleverd: niet alleen qua gezondheid, maar ook voor mijn persoonlijk welzijn. Daarnaast heb ik de sfeer, aandacht en professionaliteit bij de praktijk als zeer prettig ervaren. Ik ben hen erg dankbaar.

2 mei 2014 door Chris Kalle uit Ermelo

Niet alleen fysiek uitstekend geholpen, maar er werd ook naar mij geluisterd. Heel fijn!

Hierbij wil ik Fysio-Ermelo Prins & Staal heel erg bedanken voor de fantastische hulp die ik gekregen heb bij mijn rugklachten. Niet alleen fysiek uitstekend geholpen, maar er werd ook naar mij GELUISTERD. Heel fijn! Dit is een team met passie voor het vak! Ik werd direct op mijn gemak gesteld.

Klaas en Niels en het voltallige team! Heel erg bedankt voor jullie professionaliteit en super behandelingen!

22 november 2015 door Erna de Boer uit Ermelo

Ik vond het fijn, veilig en vertrouwd bij jullie

Tof! Dit is wat ik wil zeggen, dat jullie zo goed mensen helpen die door ziekte, blessures, slechte conditie hulp nodig hebben. Jullie kwamen bij mij toen ik nog niet bij jullie kon komen. Jullie hielpen mij om weer dingen te kunnen. En jullie hielpen mij om weer vertrouwen in mijn lichaam te krijgen en om met mijn lichaam goed om te gaan. Een lichaam wat mij zo in de steek had gelaten en soms nog in de steek laat. De aandacht, zorg en peptalks hebben mij zo goed geholpen!

Dat ik nu weer kan lopen, een trap op kan gaan, iets van de grond af kan rapen, op mijn hurken kan zitten, een pot groente kan open krijgen, kan fietsen en wandelen en zelfs de crosstrainer nu leuk vind. Ik kan het nu, mede door jullie! Nooit gedacht dat ik bewegen leuk en fijn zou kunnen vinden.

Ik heb ook ontzettend veel bij jullie gelachen en ik vond het fijn, veilig en vertrouwd bij jullie. Het liefste zou ik altijd bij jullie blijven sporten, maar het is ook goed voor mij om weer een stapje verder naar het ‘gewone’ leven te gaan. Naar de sportschool is mijn plan. Zodat er ook weer plek bij jullie is voor mensen die jullie goede, toffe zorg, harder nodig hebben. Misschien wel voor mensen die ook een longtransplantatie hebben gehad..Jullie kunnen dat!

Ik zal jullie missen, want ik vind dat jullie Toffe mensen zijn! Wanneer het weer slechter met mij zal gaan, dan kom ik graag terug, al hoop ik dat dit nog lang duurt.

3 mei 2016