Chat with us, powered by LiveChat

Video-consult

Fysio-Ermelo Digitaal Dichtbij

Heeft u lichamelijke klachten alleen kunt u of durft u niet naar de praktijk te komen in verband met het corona-virus?
Wij bij Fysio-Ermelo Prins & Staal blijven betrokken en bereikbaar. We doen er alles voor om met u mee te denken. Speciaal voor u hebben we ‘Fysio-Ermelo Digitaal Dichtbij’, de fysiotherapeut die in elke situatie dichtbij blijft. Aan de hand van een telefonische intake worden uw klachten besproken en wordt er advies gegeven hoe u het beste om kunt gaan met uw klachten. Met videoconsultancy op uw telefoon, tablet, laptop of computer met webcam begeleiden wij u verder in de revalidatie. We bewaken continue de voortgang en passen samen, waar nodig, het door ons aangereikte oefenprogramma aan. Dat zorgt voor de duidelijkheid die u nodig heeft over hoe lang het herstel duurt en wat uw vooruit is. En dat is precies wat u wilt weten. Zorg op maat noemen wij dat.

Online fysiotherapie oefeningen
Aan de hand van uw klachten, krijgt u van uw therapeut een online oefenprogramma geïnstrueerd. Video’s van oefeningen zijn veel effectiever dan afbeeldingen, in het uitleggen van de beweegtechniek van een oefening. Alle oefenvideo’s zijn professioneel ingesproken om u het vertrouwen te geven in het correct uitvoeren van de oefeningen.

Afspraak plannen
Voor het direct inplannen van een intake of vervolgafspraak kunt u contact opnemen met onze receptie via telefoonnummer 0341-554482. Op werkdagen is de praktijk bereikbaar van 08:00 tot 17:00. Via e-mail info@fysio-ermelo.nl of het contactformulier op onze website kunt u intake of vervolgafspraak aanvragen. Er wordt zo spoedig contact mogelijk met u opgenomen om de afspraak in te plannen.

Kosten en vergoeding
De kosten voor telefonische consulten en video-consult worden gedekt vanuit uw (aanvullende) verzekering. Wij hebben contracten gesloten met alle ziektekostenverzekeraars in Nederland.