Chat with us, powered by LiveChat

Video-consult

Fysio-Ermelo Digitaal Dichtbij

Heeft u lichamelijke klachten alleen kunt u of durft u niet naar de praktijk te komen in verband met het corona-virus?
Wij bij Fysio-Ermelo Prins & Staal blijven betrokken en bereikbaar. We denken graag met u mee en daar doen we alles voor.  Speciaal voor u hebben we ‘Fysio-Ermelo Digitaal Dichtbij’, de fysio die in elke situatie dichtbij blijft. Aan de hand van een online consult worden uw klachten besproken en wordt er advies gegeven hoe u het beste om kunt gaan met uw klachten. Mochten uw klachten aanhouden of te gecompliceerd zijn voor online begeleiding dan wordt er telefonisch met u overlegd over de vervolgstappen. Door middel van videobellen op uw telefoon, tablet, laptop of computer met webcam inventariseren wij wat voor klachten u heeft en ondersteunen wij u bij uw revalidatie. Daarnaast bewaken de voortgang en passen we samen uw oefenprogramma aan. Dat zorgt voor duidelijkheid wat u nodig heeft, hoe lang het herstel duurt en hoeveel u vooruit bent gegaan. Dat is wat u wilt weten. Zorg op maat noemen wij dat. 

Online fysiotherapie oefeningen
Aan de hand van uw klachten, krijgt u van uw therapeut online oefeningen voorgeschreven. De gratis Fysio-Ermelo App kan u daarbij helpen. Filmpjes van oefeningen die u kunt gebruiken voor uw revalidatie. Onze Fysio-Ermelo App kunt u downloaden via de App Store of Google Play Store. Met onze app kunnen wij u ook vanuit huis toch de fysiotherapeutische ondersteuning bieden die u nodig heeft.

Afspraak video consult
Voor het inplannen van een afspraak voor een video consult kunt u altijd even contact opnemen met onze receptie via telefoonnummer 0341-554482 of e-mail info@fysio-ermelo.nl. Zij kunnen u dan inplannen en aangeven met welke van onze therapeuten u een afspraak krijgt.

De kosten voor video consult op afstand worden gedekt onder dekking fysiotherapie van uw (aanvullende) verzekering. Wij hebben contracten gesloten met alle ziektekostenverzekeraars in Nederland.