Chat with us, powered by LiveChat

14-12-2020 > Wij zijn open!

Vandaag heeft premier Rutte een lock down aangekondigd met de nodige maatregelen. Gelukkig mogen wij als fysiotherapeuten blijven behandelen op de praktijk. Dit is een heel goed bericht. Wij informeren u graag over de recente ontwikkelingen.

Sportactiviteiten komen te vervallen!
Helaas kan uw individuele sportles of groepslessen geen doorgang meer vinden, wat voor de deelnemers van FysioFit, ZwangerFit, Medisch Fitness, Bootcamp of Personal Training als gevolg heeft dat zij helaas tot en met in ieder geval 9 februari 2021 geen deel kunnen nemen aan hun vertrouwde sport uur bij ons in de praktijk. Op welke manier we hier invulling aan gaan geven, daar komen we spoedig bij de betreffende sporters op terug.

Veiligheid staat voorop
Voor het verlenen van zorg bij ons in de praktijk, houden wij ons vanzelfsprekend nadrukkelijk aan de richtlijnen van het RIVM en onze beroepsorganisaties KNGF en Keurmerk Fysiotherapie. Hierin staat hoe de opschaling van zorg veilig en verantwoord kan worden uitgevoerd.

Adequate beschermingsmiddelen zijn voorradig en worden, wanneer dit nodig is, gebruikt. Daarnaast zijn er diverse maatregelen getroffen om in de praktijk te voldoen aan de 1,5 meter afstand. Vóór uw bezoek aan onze praktijk ontvangt u verdere uitleg van de huisregels van dit moment en een overzicht van de zaken waarmee u (ter voorbereiding) rekening dient te houden. Dit is in het belang van zowel uw als onze veiligheid.

Heeft u vragen?
Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0341-554482 op werkdagen van 08.00-17.00 uur of per e-mail: info@fysio-ermelo.nl

Ondanks het beroep dat op uw en ons geduld wordt gedaan, hopen we dat iedereen actief en gezond blijft. Zorg goed voor uzelf en voor uw naasten in uw nabije omgeving!

Namens het hele team van Fysio-Ermelo Prins & Staal,
Niels Prins en Klaas Staal