Chat with us, powered by LiveChat

Update sport t/m 18 mei 2021

Beste sporter,

Afgelopen periode heeft u op allerlei alternatieve manieren uw conditie op peil gehouden. Via een digitale live les of via personal training één-op-één of één-op-twee (buiten) op basis van de RIVM- richtlijnen die er toen golden. We brengen u graag nu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Het is waarschijnlijk bij u bekend dat we helaas nog niet binnen mogen sporten. Daartegenover staat dat we gelukkig buiten met kleine stappen weer wat beweegactiviteiten kunnen opstarten. Dat is goed nieuws!

Dit houdt in dat we weer zijn gestart met het sporten op het grasveld achter onze praktijk (Medisch Fitness) en staat Fysio Bootcamp weer in het wekelijkse rooster. Dat doen we in kleine groepjes van twee sporters. Er zullen in hetzelfde uur meerdere groepjes naast elkaar gaan trainen. Onze FysioFit groepen missen we ook al een hele tijd en sterker nog, deze sporters missen ook elkaar! Voor deze groep sporters organiseren we ook alternatieve beweegactiviteiten, om prettig, verantwoord én samen in beweging te zijn.

Onderaan deze mail ziet u de huidige mogelijkheden op een rijtje staan. We nodigen u weer van harte uit! Alle soorten lessen worden veilig, conform de nu geldende RIVM- maatregelen, gegeven.

Wij vertrouwen er graag op dat wij u hiermee voldoende hebben geïnformeerd. Hebt u toch nog vragen of hebt u suggesties over de manier waarop wij u beter of anders kunnen begeleiden, laat het ons dan weten. Dat kan telefonisch via het algemene telefoonnummer 0341-554482 of per e-mail: info@fysio-ermelo.nl. Op werkdagen is de praktijk van 07.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar. We hopen jullie snel weer te zien!

Met vriendelijke groet, namens ons hele team van Fysio Ermelo Prins & Staal, Niels Prins & Klaas Staal

Medisch Fitness (buiten)
Lekker trainen, buiten sporten op uw eigen niveau, onder leiding van Ronald Loedeman. Hebt u een Medisch Fitness abonnement met openstaande strippen? Het is mogelijk om deze openstaande strippen te gebruiken voor deze sportactiviteit.

Aantallen: Max. 6 sporters (d.w.z. 3 groepen van 2 sporters)
Kosten: €10,50 per les.

Personal Training
Traint u toch liever één-op-één of één-op-twee, waarmee u kennis heeft gemaakt in de lock-down periode? U kiest dan bewust voor Personal Training één-op-één of één-op-twee en traint dan een uur lang onder de bezielende leiding van Ronald Loedeman.

Kosten: één-op-één > € 25,00 of één-op-twee > € 15,00 p.p.

Bootcamp
Verantwoord hoog intensieve work-outs uitvoeren onder begeleiding!

Aantallen: Max. 6 sporters (d.w.z. 3 groepen van 2 sporters)
Wanneer: Op maandag van 19.00-20.00.
Kosten: €10,50 per les.

FysioFit On tour (max 6)
I.p.v. uw vertrouwde uurtje FysioFit in de oefenzaal bewegen we buiten met elkaar, op verschillende plekken in Ermelo en omstreken! Gezellig sportief wandelen i.c.m. allerlei oefeningen om zo aan de benodigde lichaamsbeweging te komen. En u ziet en spreekt de andere sporter weer die u normaal elke week in de oefenzaal trof!

Kosten: €34,25 per maand.
Dat betekent dat uw FysioFit abonnement wordt geactiveerd en het genoemde bedrag maandelijks automatisch geïncasseerd.

Uw FysioFit bestaat dan uit de wekelijkse ‘FysioFit On Tour’ + extra de onderstaande livestream les op afstand. Daar mag u dan kosteloos gebruik van maken!

Livestream les (lage intensiteit) via Zoom
Ervaart u het sporten op afstand als prettig, veilig en vertrouwd? Ronald zal u op afstand blijven begeleiden met allerlei lichaamsoefeningen om zo uw conditie op peil te houden!