Chat with us, powered by LiveChat

Update sport t/m 2 maart 2021

Beste sporter,

Eerder hebben we in verband met de nieuwe maatregelen rondom COVID-19 de sportactiviteiten, zoals FysioFit, Medisch Fitness, ZwangerFit of Bootcamp, moeten annuleren. Nu de lock down verlengd is geldt dit in ieder geval tot en met dinsdag 9 februari 2021. De inning van de maandelijkse contributie voor de Fysiofitters hebben we voor de periode van 15 december 2020 tot 3 maart 2021 stopgezet.

Heeft u al afspraken staan voor na 2 maart? I.v.m. de continuïteit van uw sportles hebben wij uw vaste afspraak alvast in onze agenda gezet, op dezelfde dag en hetzelfde tijdstip 3 weken later. Mocht u dit niet uitkomen dan horen wij dit graag van u.

Speciaal voor u hebben wij onderstaande drie alternatieven voor u mogelijk gemaakt én het aanbod is geüpgraded! Voelt u zich vrij om hier al dan niet gebruik van te maken. Wij willen in ieder geval (digitaal) dichtbij u blijven! Onderaan deze mail ziet u de huidige mogelijkheden op een rijtje staan. Als u vragen heeft over de onderstaande opties, neem dan gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via het algemene telefoonnummer 0341-554482 of per e-mail: info@fysio-ermelo.nl. Op werkdagen zijn wij van 07.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar.

Wij vertrouwen er graag op dat wij u hiermee voldoende hebben geïnformeerd. Hebt u toch nog vragen of hebt u suggesties over de manier waarop wij u op afstand nog beter of anders kunnen begeleiden, laat het ons dan weten. Op deze manier komen we samen tot de beste oplossing onder deze bijzondere omstandigheden!

Met vriendelijke groet, namens ons hele team van Fysio Ermelo Prins & Staal,
Niels Prins & Klaas Staal

Mogelijkheid 1
NIEUW Personal Training 1 op 1 of 1 op 2! Volgens de richtlijnen van het RIVM is het mogelijk om buiten met maximaal 2 personen (excl. instructeur) te sporten, mits 1,5 meter wordt gewaarborgd. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om onder persoonlijke begeleiding 1 op 1 of 1 op 2 te sporten. Deze lessen worden buiten bij de praktijk gegeven door Ronald. Neem een flesje water, een handdoek en mogelijk een eigen matje mee.

Wanneer?
In overleg zijn er verschillende tijden mogelijk! Mocht u hierin geïnteresseerd zijn, stuurt u dan een e-mail naar info@fysio-ermelo.nl

Kosten:
1 op 1 > € 25,00 p.p.
1 op 2 > € 15,00 p.p.

Mogelijkheid 2
LIVE LESSEN! Tijdens werkdagen worden er 3 lessen gegeven: 2 lessen met een hoge intensiteit en 1 les met een lagere intensiteit. Het enige wat u nodig heeft is een telefoon of computer en een zachte ondergrond, zoals een bijvoorbeeld een matje!

Wanneer?
Hoge intensiteit: maandags 19:00 uur en woensdags 19.30 uur (Ronald)
Lage intensiteit: woensdags 18:30 uur (Ronald)

Mocht u hierin geïnteresseerd zijn, stuurt u dan een mail naar info@fysio-ermelo.nl, waarna wij u een link door sturen voor de les van uw keuze. Wanneer u vlak voor de starttijd van uw les op deze link klikt kunt u mee doen met de live lessen!

Kosten:
We bieden deze live lessen op dit moment kosteloos aan voor onze sporters.

Mogelijkheid 3
12 TABATA’S PER E-MAIL! Een tabata is een workout met hoge intensiteit van 4 minuten waarbij u van elke 30 seconden, 20 seconde een oefening doet met daarna 10 seconden rust. Elke tabata heeft zijn eigen spiergroep of doel waarop deze gericht is. Aan u de keus of u elke dag 1 tabata doet en 1 dag in de week rust houdt of dat u 2 dagen in de week gaat sporten en dan 3 tabata’s achter elkaar doet. U kunt deze ontvangen door een e-mail te sturen naar info@fysio-ermelo.nl, waarna wij u een link mailen van WeTransfer waar u de bestanden kunt downloaden.

Kosten:
We bieden deze live lessen op dit moment kosteloos aan voor onze sporters.​