Chat with us, powered by LiveChat

Update 7-04-2020 > Wij blijven dichtbij!

Fysio-Ermelo Prins & Staal blijft online dichtbij

Onze therapeuten leveren belangrijk werk binnen de zorg en kunnen (huis) artsen in deze tijd ontlasten. Meerdere voorbeelden hiervan zijn de afgelopen weken al voorbijgekomen. Het doet ons goed om op die manier klaar te staan en die meerwaarde te leveren. Daarom blijven wij zoveel mogelijk mensen op afstand behandelen.

We bieden ook alle mogelijke hulpmiddelen om thuis in beweging te blijven en de revalidatie voort te zetten. Zo kunnen onze fysiotherapeuten ondersteunen via (video) bellen, een oefeningen sturen en in contact blijven via onze Fysio-Ermelo App. We blijven dichtbij!

Meer informatie over fysiotherapie op afstand vind je hier.

Een fysieke behandeling (op de praktijk of bij u thuis) wordt enkel gepland in een uiterst noodzakelijke situatie. Hierbij gebruiken we persoonlijke beschermingsmiddelen (zoals maskers, schorten en handschoenen) om dit veilig te laten plaatsvinden. Zo blijven we samen zoveel mogelijk in beweging in deze tijd!

Bij nieuwe ontwikkelingen houden we u op de hoogte. Heeft u vragen neem dan contact met ons op. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van 10:00-14:00 op 0341-554482.

Team Fysio-Ermelo Prins & Staal

☎️ 0341-554482
💻 www.fysio-ermelo.nl
📩 info@fysio-ermelo.nl
📱Fysio-Ermelo App