Chat with us, powered by LiveChat

Update 17-03-2020 > Praktijk blijft open

We blijven betrokken, juist in tijden van een coronavirus.

Gisteren is de boodschap vanuit onze beroepsgroep gekomen dat het verstandig is dat de praktijk juist wél open blijft. Om de acute zorg die door huisartsen en ziekenhuizen geleverd wordt in stand te houden, is er een dringend beroep gedaan om onze expertise te blijven leveren als fysiotherapeut. We doen niets liever!

Concreet, we blijven open en blijven ons inzetten om de noodzakelijke zorg op een verantwoorde manier te leveren. Uiteraard blijven wij de richtlijn van het RIVM en GGD volgen en doen wij er alles aan om de hygiëne in de praktijk te waarborgen.

Tot in ieder geval 6 april doen we géén groepsbehandelingen fysio-oefentherapie voor kwetsbare ouderen, COPD, Oncologische revalidatie. Dat geldt ook voor alle sportlessen (Medisch Fitness, FysioFit en Bootcamp).

Heeft u verkoudheidsklachten zoals frequent niezen, keelpijn, hoesten of verhoging boven de 38 graden? Wij raden u aan voorlopig thuis te blijven.

Wij stellen het op prijs als u laat weten als u niet komt, indien mogelijk graag 24 uur van tevoren.

Bereikbaar blijven, daar doen we alles voor. Maak gebruik van onze Fysio Ermelo App! Stuur een bericht via onze app, check een huiswerk oefening én spar met één van onze therapeuten. Natuurlijk kunt u ook mailen, bellen en ons via social media bereiken. We zijn altijd dichtbij!

Naast een afspraak op de praktijk onderzoeken wij ook de mogelijkheid om een consult op afstand te krijgen door middel van video-consult. Zoals u van ons gewend bent houden we u op de hoogte.

Team Fysio- Ermelo

☎ 0341-554482
📩 info@fysio-ermelo.nl
📱Fysio-Ermelo App