Chat with us, powered by LiveChat

Update 02-05-2020 > veilig naar de fysiotherapeut

Beste patiënten en bekenden,

Donderdag 30 april kregen de fysiotherapiepraktijken groen licht om, onder voorwaarden, weer meer te mogen behandelen op de praktijk. Dit is een heel goed bericht. Wij informeren u graag over de recente ontwikkelingen.

Vanaf woensdag 6 mei mogen wij u weer ontvangen in de praktijk van Fysio-Ermelo Prins & Staal
De recente ontwikkelingen hebben betrekking op de eerstelijns fysiotherapie. Het is belangrijk om een eventueel nog niet afgerond behandeltraject weer op te pakken en met u aan het werk te gaan aan uw verdere herstel. Op die manier wordt voorkomen dat verdere uitstel leidt tot blijvende schade. 

Veiligheid staat voorop
Voor het verlenen van zorg bij ons in de praktijk, houden wij ons vanzelfsprekend nadrukkelijk aan de richtlijnen van het RIVM en onze beroepsorganisaties KNGF en Keurmerk Fysiotherapie. Hierin staat hoe de opschaling van zorg veilig en verantwoord kan worden uitgevoerd.

Adequate beschermingsmiddelen zijn voorradig en worden, wanneer dit nodig is, gebruikt. Daarnaast zijn er diverse maatregelen getroffen om in de praktijk te voldoen aan de 1,5 meter afstand. Vóór uw bezoek aan onze praktijk ontvangt u verdere uitleg van de huisregels van dit moment en een overzicht van de zaken waarmee u (ter voorbereiding) rekening dient te houden. Dit is in het belang van zowel uw als onze veiligheid.

Wij nemen de komende week contact met u op
Wij kunnen dan met elkaar afstemmen of het goed is dat u weer naar de praktijk komt om de behandelingen voort te zetten. Was uw behandeling al afgerond, maar u wilt opnieuw een afspraak met ons maken dan kunt u ons hiervoor bellen. Vanaf volgende week (behalve dinsdag 5 mei) zijn wij telefonisch bereikbaar van 8:00-17:00.

Fysiotherapie op afstand blijft bestaan 
Dit wordt ook geadviseerd in het stappenplan van onze beroepsorganisatie. Het screenen van klachten en het verder ‘online’ begeleiden via de telefoon of videobellen is vaak een goed en werkbaar alternatief gebleken in de afgelopen weken.   

Sportactiviteiten vallen niet onder het verkregen groene licht
Voor de deelnemers van FysioFit, ZwangerFit, Medisch Fitness, Bootcamp of Personal Training heeft dit als gevolg dat zij helaas nog steeds geen deel kunnen nemen aan hun vertrouwde sport uur bij ons in de praktijk. We blijven voor onze sporters digitaal dichtbij! Meer informatie hierover vindt u via de volgende link: https://www.fysio-ermelo.nl/behandeling/sporten-op-afstand/

Heeft u vragen?
Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0341-554482 op werkdagen van 08.00-17.00 uur of per e-mail: info@fysio-ermelo.nl

Ondanks het beroep dat op uw en ons geduld wordt gedaan, hopen we dat iedereen actief en gezond blijft. Zorg goed voor uzelf en voor uw naasten in uw nabije omgeving!

Namens het hele team van Fysio-Ermelo Prins & Staal,
Niels Prins en Klaas Staal

☎️ 0341-554482
📩 info@fysio-ermelo.nl
💻 www.fysio-ermelo.nl
📱Fysio-Ermelo App