Chat with us, powered by LiveChat

Sport spreekuur

Onze service

Vervelend! Geblesseerd geraakt! En dan? Je bent benieuwd wat nu het beste is om te doen. Rust of kan je gelukkig doorgaan met sporten? Is er extra hulp nodig door één van onze experts? Wanneer nodig zorgen we voor aanvullend onderzoek en overleggen met een huisarts of een orthopeed. Maak gebruik van de unieke mogelijkheid om je kosteloos te laten voorzien van het juiste advies!

Het werkt als volgt

Je wilt je aanmelden voor het gratis inloopspreekuur. Je blessure wordt gescreend en je wordt voorzien van een deskundig advies over de te nemen stappen.

Het algemene sport-inloopspreekuur is elke maandag van 18:30 tot 19:30 op onze praktijk. Bij V.V.O.G. en Dans- en Theaterstudio Annemieke Bais houden we het spreekuur zelfs op locatie! Bij V.V.O.G. is één van onze specialisten elke week op maandag- en donderdagavond van 18:30 tot 19:30 en op dinsdagavond van 18.30 tot 19.15 uur aanwezig. Bij Dans- en Theaterstudio Annemieke Bais staat elke maandagavond van 20:00 tot 20:30 een fysiotherapeut voor je klaar!

Mocht je zeker willen zijn van een afspraak dan adviseren wij hiervoor onderstaande reserveringsmodule te gebruiken. Kies je sportvereniging en reserveer een plekje op het spreekuur! 

Staat jouw sportvereniging hier niet bij? Wil je meer weten of heb je vragen? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op!

Laden...