Chat with us, powered by LiveChat

Samenwerking met Dans & Theaterstudio Annemieke Bais

Snelle adequate behandeling & blessurepreventie moet zorgen voor optimale prestaties dansers!

Bais dansschool

Dansen is presteren op de top van je kunnen. Een danser traint veel en vaak om steeds beter te worden. Altijd op zoek naar grenzen. Het uiterste uit zijn lichaam halen om nog hoger te springen, het been nog hoger te liften of verder uit te draaien.

Dansschool Annemieke Bais Fysio-Ermelo2

Een blessure ligt op de loer als je veel grensverleggend traint. Een klein pijntje kan al snel voor een ander bewegingspatroon zorgen met het risico dat een danser ergens anders weer een blessure ontwikkelt. Conclusie? Het is bittere noodzaak om snel te anticiperen bij een blessure! Het hoge niveau begeleiding op de dansvloer vraagt om een hoog niveau fysiotherapeutische zorg wanneer het even tegenzit.

Een gevorderde en semi-prof danser is gebaat bij goed en eerlijk advies om training en rust goed af te stemmen. Wij zijn het adres in Ermelo waar de danser van Dans & Theaterstudio Annemieke Bais snel terecht kan. Net als docenten op de dansschool vinden wij het belangrijk dat de danser zich bewust is van de manier waarop hij of zij beweegt. En hoe de bewegingen in een lichaamsdeel worden beïnvloed door de houding en de bewegingen in de rest van het lichaam. Het menselijk bewegen kan alleen goed begrepen worden als we naar het hele bewegingsapparaat kijken.

Zo snel mogelijk pijnvrij bewegen zorgt voor optimaal dansplezier en voor de hoogste prestaties!