Chat with us, powered by LiveChat

Hun passie voor het werk stralen ze uit en brengen ze over op mij als patiënt.

Toen ik problemen had met mijn knie, kwam ik op aanraden van iemand anders bij Fysio-Ermelo Prins & Staal terecht. Mijn eerste indruk was direct goed. Ik werd aangenaam ontvangen door zowel de receptioniste, als de fysiotherapeut zelf. Na deze eerste ervaring ging ik met een super tevreden gevoel weer naar huis.

Wat ik ontzettend positief vind, is de flexibele opstelling: als ik bel omdat ik problemen heb met mijn lichaam, dan wordt alles in het werk gesteld om mij als cliënt zo snel mogelijk te behandelen. Het is een jong, vlot team met enthousiaste mensen. Denken in oplossingen en zien een probleem echt als een uitdaging. Hun passie voor het werk, stralen ze uit en brengen dit over op mij als patiënt.

Tot voor kort had ik nog niets over deze fysiotherapiepraktijk gehoord, maar hun ster is rijzende! Als ik vertel waar ik naar toe ga voor mijn klachten, merk ik dat hun naamsbekendheid in rap tempo toeneemt. Als de praktijk op deze manier verder gaat, dus door jong van geest te blijven en door promotie via social media en sponsoring, dan denk ik dat Fysio-Ermelo Prins & Staal een begrip in Ermelo en omstreken wordt!