Chat with us, powered by LiveChat

Ik vond het fijn, veilig en vertrouwd bij jullie

Tof! Dit is wat ik wil zeggen, dat jullie zo goed mensen helpen die door ziekte, blessures, slechte conditie hulp nodig hebben. Jullie kwamen bij mij toen ik nog niet bij jullie kon komen. Jullie hielpen mij om weer dingen te kunnen. En jullie hielpen mij om weer vertrouwen in mijn lichaam te krijgen en om met mijn lichaam goed om te gaan. Een lichaam wat mij zo in de steek had gelaten en soms nog in de steek laat. De aandacht, zorg en peptalks hebben mij zo goed geholpen!

Dat ik nu weer kan lopen, een trap op kan gaan, iets van de grond af kan rapen, op mijn hurken kan zitten, een pot groente kan open krijgen, kan fietsen en wandelen en zelfs de crosstrainer nu leuk vind. Ik kan het nu, mede door jullie! Nooit gedacht dat ik bewegen leuk en fijn zou kunnen vinden.

Ik heb ook ontzettend veel bij jullie gelachen en ik vond het fijn, veilig en vertrouwd bij jullie. Het liefste zou ik altijd bij jullie blijven sporten, maar het is ook goed voor mij om weer een stapje verder naar het ‘gewone’ leven te gaan. Naar de sportschool is mijn plan. Zodat er ook weer plek bij jullie is voor mensen die jullie goede, toffe zorg, harder nodig hebben. Misschien wel voor mensen die ook een longtransplantatie hebben gehad..Jullie kunnen dat!

Ik zal jullie missen, want ik vind dat jullie Toffe mensen zijn! Wanneer het weer slechter met mij zal gaan, dan kom ik graag terug, al hoop ik dat dit nog lang duurt.