Chat with us, powered by LiveChat

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De sociale betrokkenheid van Fysio-Ermelo Prins & Staal

Waarom maatschappelijk verantwoord ondernemen?
Al onze keuzes, ontstaan vanuit onze missie en kernwaarden. Vanuit onze kernwaarden empathie, innovativiteit en betrokkenheid, willen we als praktijk graag iets teruggeven aan de samenleving. Een paar voorbeelden van onze maatschappelijke en sociale betrokkenheid zijn:

RoparunRoparun 2015teamfoto
Fysio-Ermelo Prins & Staal is al jaren nauw betrokken bij de Roparun. De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer. De deelnemers lopen van Parijs of Hamburg naar Rotterdam en hopen op die manier zoveel mogelijk geld in te zamelen voor mensen met kanker. Fysio-Ermelo Prins & Staal heeft diverse teams – met name teams van Loopgroep Visie uit Ermelo – zowel fysiek als mentaal ondersteund tijdens deze barre tocht. Ook hebben we als praktijk diverse acties op touw gezet, om geld op te halen voor dit goede doel. In 2015 is Fysio-Ermelo Prins & Staal weer van de partij geweest! De kanjers van Loopgroep Visie zijn dit jaar voor de eerste keer vanuit Hamburg gestart!overgewicht xxl

Overgewicht XXL
Overgewicht XXL is een maatschappelijk project waarbij mensen met overgewicht worden begeleid bij het op een gezonde manier verliezen van gewicht. We werken samen met een team van specialisten: een diëtiste, personal trainer & psychosociaal therapeut. In september 2014 is het tweede seizoen van Overgewicht XXL gestart. Inmiddels heeft de finale op 5 juni plaatsgevonden! Het was een fantastische happening met veel aandacht voor de powervrouwen Irene, Sandra, Marloes, Chaima en Stephanie die gezamenlijk maar liefst 140 kilo (!) zijn verloren!

Finale

Alice Alpe d'HuZes2Alpe d’HuZes
Onze kanjer van een collega Alice van Asselt is maar liefst drie keer Alpe d’HuZes opgefietst!  Niet zomaar. Trieste familie-omstandigheden hebben haar gesterkt in het beklimmen van deze steile berg! En wat heeft ze het fantastisch gedaan! We zijn erg trots op haar!

Sponsoring   
Als sponsor van de Ermelose voetbalvereniging EFC’58, dragen wij al jarenlang ons steentje bij aan de Goede Doelen Ring. Daarmee ondersteunen we de Stichting KIKA, het Willem Holtrop Hospice en het EFC’58 jeugdfonds.

Overige Goede Doelen
Er zijn meer initiatieven die we als praktijk een warm hart toe dragen. Zo hebben we afgelopen jaren onder andere de volgende goede doelen ondersteund: