Chat with us, powered by LiveChat

Extra locatie bij Get Healthy Ermelo

De corona uitbraak heeft helaas (nog steeds) een forse impact op de manier waarop wij u kunnen begeleiden als deelnemer van Medisch Fitness of FysioFit. Toch zijn we ervan overtuigd dat wij voor u een geweldige oplossing hebben gevonden en kunnen alle Medisch Fitness en FysioFit sporters weer naar binnen!

Extra oefenzaal en behandelkamer bij Get Healthy Ermelo
We hebben nu, naast de oefenzaal in onze praktijk, ook de beschikking over de oefenzaal en een behandelkamer van Get Healthy Ermelo aan de Pretoriusstraat 60. Met deze uitbreiding van de zaalcapaciteit kunnen alle deelnemers van Medisch Fitness en FysioFit weer binnen sporten bij een van beide locaties en onder begeleiding van Ronald Loedeman. Wij zien ernaar uit!

Tarieven
De tarieven voor Medisch Fitness en FysioFit blijven ongewijzigd. Wij gaan ervan uit dat u naar uw volle tevredenheid door Ronald op zijn eigen creatieve manier begeleid wordt in het (verder) verbeteren van uw fysieke conditie.

Positieve terugblik
De afgelopen maanden hebben wij als zeer positief ervaren. Een groot gedeelte van uw sporters heeft dankbaar gebruik gemaakt van de TABATA’s (filmpjes), er is geoefend op afstand en er is buiten gesport zodat u, met hulp van Ronald, uw fysieke conditie op peil heeft kunnen houden. En daarnaast is er een grote groep van de FysioFitters en Medisch Fitness deelnemers die belangeloos hun maandelijkse contributie lieten doorlopen, ondanks dat wij door de corona-maatregelen de dienstverlening niet op hetzelfde kwaliteitsniveau konden handhaven. Waarvoor onze hartelijke dank! De doorlopende inkomsten waren belangrijk voor onze continuïteit.

Vragen
Als u hierover vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op via een e-mail naar info@fysio-ermelo.nl te sturen of via het algemene telefoonnummer 0341-554482 van de praktijk, welke op werkdagen van 07.30-17.00 uur bereikbaar is. Wij geven graag een nadere toelichting

​Wij vertrouwen er graag op dat wij u hiermee voldoende hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

namens ons hele team van Fysio Ermelo Prins & Staal,
Klaas Staal & Niels Prins