Chat with us, powered by LiveChat

Zorgplan Rugpijn

Voor eens en altijd van uw rugpijn af? Kies voor het Zorgplan Rugpijn!

Vrijwel iedereen heeft in zijn of haar leven, weleens te maken met rugpijn. Deze pijn kan ervoor zorgen, dat bewegen vrijwel onmogelijk is. De remedie? Tijdige behandeling en… bewegen!

Pijn in de onderrug, ook wel lage rugpijn, spit of lumbago genoemd, komt regelmatig voor. Lage rugpijn kan het gevolg zijn van diverse aandoeningen, zoals een hernia of artrose, maar kan ook een andere oorzaak hebben. Denk aan:

  • Zwaar lichamelijk of langdurig zittend werk
  • Een verkeerde houding
  • Onvoldoende beweging
  • Stress
  • Overgewicht

U kunt zelf een aantal dingen doen om de pijn te verminderen, maar vaak is behandeling nodig om van de pijn af te zijn. Speciaal voor deze vorm van rugpijn, is het Zorgplan Rugpijn ontwikkeld. Dit zorgplan is ontwikkeld door professionals op het gebied van rugproblemen, en biedt u de best mogelijke zorg voor uw rug. Deze behandeling zorgt ervoor, dat u snel weer pijnvrij kunt bewegen. Ook is het zorgplan erop gericht, om klachten in de toekomst te voorkomen.

Wat houdt het Zorgplan Rugpijn precies in?
Snel, efficiënt en duurzaam. Dat zijn de kenmerken van het Zorgplan Rugpijn. Met de meest moderne en wetenschappelijke methoden wordt eerst een inschatting gemaakt van de ernst en mate van uw rugpijn. Hierdoor kunnen we meteen het meest effectieve traject uitstippelen, dat nodig is om u zo snel mogelijk weer pijnvrij te krijgen. Het Zorgplan Rugpijn is een combinatie van persoonlijke behandelingen, (groeps-)trainingen en online begeleiding. De duur van de behandeling varieert, afhankelijk van de ernst en hevigheid van uw rugpijn. Na afloop van het traject is het zeer onwaarschijnlijk dat uw rugpijn terugkomt.

Exclusief bij FysioTopics praktijken
Fysio-Ermelo Prins & Staal is aangesloten bij het landelijke netwerk FysioTopics, waardoor u verzekerd bent van het hoogst mogelijke niveau van zorg. Binnen deze vereniging, ontwikkelen samenwerkende fysiotherapiepraktijken hoogwaardige zorgtrajecten voor allerhande klachten en aandoeningen. Eén van deze trajecten is het Zorgplan Rugpijn, ontwikkeld op basis van landelijke richtlijnen en de meest actuele wetenschappelijke inzichten.

Persoonlijk traject
Voor rugpijn is er geen pasklare oplossing, dit is natuurlijk afhankelijk van de oorzaak. Als de oorsprong van uw klachten is gevonden, stellen we samen een – op maat gesneden – behandelplan op, om u zo snel en efficiënt mogelijk van uw rugpijn af te helpen. Wilt u ook voor eens en altijd afrekenen met die vervelende rugpijn? Kies voor het Zorgplan Rugpijn.