Chat with us, powered by LiveChat

Sporten op afstand

Wij blijven dichtbij, ook na een uitbraak van een corona virus. Wij bieden online onze begeleiding aan bij het doen van oefeningen die erg belangrijk zijn voor het op peil houden van uw fysieke conditie. De voor u vertrouwde medewerkers blijven u begeleiden, zelfs met ‘live’ les. Op deze manier blijven wij ook als Fysio-Ermelo digitaal dichtbij! Hieronder de mogelijkheden waar u een keuze uit kunt maken. 

Mogelijkheid 1
6 TABATA trainingen per week! Een Tabata is een workout met hoge intensiteit van 4 minuten waarbij u van elke 30 seconden, 20 seconde een oefening doet met daarna 10 seconden rust. Elke Tabata heeft zijn eigen spiergroep of doel waarop deze gericht is en werkt ongelofelijk effectief. Aan u de keus of u elke dag één Tabata doet en één dag in de week rust houdt of dat u twee dagen in de week sport en dan drie Tabata- workouts achter elkaar doet. 

Elke maandag staan er nieuwe Tabata- workouts voor u klaar, die u gewoon vanuit huis kunt doen! Klaar om al te beginnen. Aanvragen kan via e-mail: info@fysio-ermelo.nl, waarna u via mail een link van Wetransfer ontvangt, zodat u de bestanden kunt downloaden.

Kosten
Voor de personen die een FysioFit- abonnement hebben is dit gratis, als aanvullend onderdeel van uw bestaande FysioFit- abonnement. Voor personen die géén FysioFit- abonnement hebben: 20,00 euro voor 6 Tabata workouts.

Mogelijkheid 2
LIVE LES! Waar er eerder vier lessen werden gegeven tijdens werkdagen wordt er nog één live les (lage intensiteit) per week gegeven. De reden is dat onze sportactiviteiten vanaf 13 mei weer buiten georganiseerd worden. Het enige wat u nodig heeft is een zachte ondergrond, zoals een bijvoorbeeld een matje!

Wanneer
Lage intensiteit: donderdag 18:30 uur (Ronald)
Mocht u hierin geïnteresseerd zijn, stuurt u dan een mail naar info@fysio-ermelo.nl, waarna wij u een link sturen voor deze les. Wanneer u vlak voor de starttijd van uw les op deze link klikt kunt u mee doen met de live les!

Kosten
Voor de personen die een FysioFit- abonnement hebben is dit gratis, als aanvullend onderdeel van uw bestaande FysioFit- abonnement.
Voor personen die géén FysioFit- abonnement hebben: 5,00 euro per les, welke achteraf één keer per maand wordt gefactureerd.