Chat with us, powered by LiveChat

Mindfulness online-cursus

Wilt u meer rust en aandacht in uw leven?

We leven plotseling in een vreemde tijd. Alle veranderingen en aanpassingen kunnen tot gevolg hebben gehad dat u een tijd slecht slaapt, piekert, overprikkelt raakt of gevoelens van angst en somberheid ervaart. Daarom bieden we u een online-cursus Mindfulness aan.

Psychosomatisch fysiotherapeut Jeannette Hanselaar begeleidt u, 1 op 1, aan de hand van een overzichtelijk en doeltreffend online-programma. Daarvoor meldt u zich aan op de website ‘De Mindful Fysiotherapeut’. 

In een paar minuten per dag van chaotisch en gestrest naar rust en genietend van het moment. Het geeft positieve energie waar u zo naar op zoek bent. Aan Mindfulness is niks zweverigs. Het bestaat uit goed doordachte technieken en oefeningen om te leren omgaan met stress in een drukke en veranderende wereld. 

Vergoeding

  • De online-cursus is in principe niet op basis van medische indicatie, dat betekent dat u de online-cursus zelf bekostigt.
  • Er kan een indicatie voor psychosomatische fysiotherapie bestaan waardoor de online-cursus onder de noemer (psychosomatische) fysiotherapie (deels) uit de aanvullende verzekering kan worden vergoed. Tijdens een telefonische intake met Jeannette Hanselaar kan dit worden vastgesteld.

Kosten
De kosten voor deze online-cursus zijn € 240,- incl. btw voor 8 online consulten. Het eerste consult (de intake) duurt maximaal 1 uur, het vervolgtraject is 30 minuten per behandeling. Op indicatie kan deze cursus mogelijk (deels) worden vergoed uit de aanvullende verzekering. 

Meer informatie opvragen of direct aanmelden kunt u op de volgende manieren doen
We zijn telefonisch bereikbaar van 8:00-17:00 op 0341-554482. Via e-mail (info@fysio-ermelo.nl) of via de contactpagina op onze website (https://www.fysio-ermelo.nl/contact/) kunt u ook meer informatie opvragen of u aanmelden.