Chat with us, powered by LiveChat

FysioFit

Fitness onder begeleiding van een fysiotherapeut & training op maat!

Waarom FysioFit?
Sporten is goed voor lichaam en geest. Dat is bewezen. Het lichaam wordt sterker, functioneert beter, het is goed voor de lijn én u krijgt er energie van. Sporten zorgt er ook voor, dat u zich beter voelt. U kunt meer aan en u bent beter bestand tegen stress.

Voor wie?
Bent u oud of jong, dik of dun? Heeft u klachten of wilt u gewoon lekker ongedwongen onder begeleiding van een fysiotherapeut fitnessen? U bent altijd welkom! Na een fysiotherapeutisch traject waarbij de belasting is opgebouwd en u bent uitbehandeld, is FysioFit of Medisch Fitness een goed alternatief. U traint in een bekende omgeving, blijft onder begeleiding van een professional en houdt uw conditie op peil.

Intake en persoonlijk trainingsschema
Bij FysioFit kijken we van te voren, wat uw lichaam aan kan. Eerst vult u een medische- en inspanningsvragenlijst in. Vervolgens kunnen we door een intakegesprek optimaal rekening houden met uw persoonlijke belastbaarheid en wordt uw conditie getest. De intake wordt afgenomen door één van onze fysiotherapeuten.  Samen stellen we een persoonlijk trainingsprogramma op en u kunt aan de slag!

Onder begeleiding in groepsverband
Onder begeleiding van onze bewegingsagoog of assistent fysiotherapeut, traint u in groepsverband eens per week op professionele, medisch verantwoorde fitness-apparaten.

Wat zijn de kosten?
Het lidmaatschap van FysioFit wordt aangegaan voor de duur van minimaal 6 maanden. Voor nieuwe cliënten wordt er € 25,00 berekend voor het intake gesprek (verplicht). De maandelijkse kosten zijn  € 34,25 per maand, gebaseerd op 40 trainingen per jaar. Een jaar bestaat uit twee semesters, waarvan elk semester 20 lessen omvat. U bent welkom om gratis een keer een les FysioFit mee te doen.

Wanneer?
Op maandag t/m zaterdag kunt u op meerdere tijden bij ons terecht voor FysioFit. Er zijn specifieke uren vrijgemaakt voor het houden van intakes, tussen- en eindevaluaties. Elke sportsessie van u is op afspraak.