Chat with us, powered by LiveChat

Cursussen

Ontdek en ervaar hoe aandacht, ontspannen, bewust bewegen en ademen helpt om letterlijk en figuurlijk lekkerder in je vel te zitten!

Naast onze behandelingen, bieden wij u de volgende cursussen aan:

Bewust Beter Bewegen
Heeft u weleens gelet op het gemak waar kinderen mee bewegen? Dan weet u ook dat bewegen geen moeite hoeft te kosten én plezierig kan zijn. Volwassenen zijn echter vaak zo in beslag genomen door drukte of zorgen, dat ze zich nauwelijks bewust zijn van de manier waarop ze bezig zijn. En hoe ze zich bewegen. Vind balans in uw bewegen door middel van een set 3B-stretch oefeningen. Wordt u zelf bewust van onnodige spierspanning en leer deze te verminderen. Vergroot uw beweeglijkheid en herstel uw originele bewegingspatronen.

Via deze video krijgt u een indruk van de oefeningen.

Wilt u balans vinden in uw bewegingen? Dan is de cursus Bewust Beter Bewegen geknipt voor u! Meer informatie vindt u op onze pagina Bewust Beter Bewegen.

Adem en Ontspanning
Door verschillende omstandigheden in ons leven, bouwen we spanning op in ons lichaam. Als we niet voldoende tijd nemen om te herstellen, wordt die opgebouwde spanning permanent. Het gaat zich vastzetten in ons lichaam, wat na verloop van tijd lichamelijke klachten kan veroorzaken. Klachten die, in eerste instantie, niets te maken lijken te hebben met de oorspronkelijke spanning.

Heeft u lichamelijke klachten, waarvan u vermoedt dat het met spanning te maken heeft? Wilt u weten waar deze spanning vandaan komt en hoe u deze onder controle kunt krijgen? Met de cursus Adem & Ontspanning leert u de spanning zelf te verminderen en uw klachten te laten verdwijnen. Meer weten? Kijk op de pagina Adem- en Ontspanningstherapie, of vraag er eens naar in onze praktijk.

Wat kost het?
De kosten van onze cursussen kunt u terugvinden als u op één van bovenstaande links van betreffende cursus klikt. Deze cursussen zijn niet op basis van medische indicatie, dat betekent dat ze meestal niet vergoed worden door uw zorgverzekeraar. Raadpleeg uw eigen polis of contact uw zorgverzekeraar of u (deels) een vergoeding kan ontvangen.