Chat with us, powered by LiveChat

13-07-2020 > We gaan weer binnen sporten

Beste sporter,

Met ingang van 1 juli jl. is er groen licht gegeven om, onder voorwaarden, weer binnen te mogen sporten.  Door aanpassingen, hygiënemaatregelen en strikte huisregels kan er veilig en verantwoord bij ons gesport worden in kleiner groepsverband. Om iedereen te kunnen bedienen blijven we, tot nader order, buiten sporten met de groepen die hier nu hun draai in hebben gevonden en gaan we weer binnen starten met de sporters waarbij buiten sporten geen optie is.

Vanaf maandag 13 juli as.  gaan wij, naast de buiten sportactiviteiten, weer binnen sportactiviteiten organiseren bij onze praktijk.
Dit betekent dat u de begeleiding van ons krijgt zoals u die van ons gewend bent. De binnen sportactiviteit vindt plaats in de oefenzaal van de praktijk. Er wordt getraind in groepen en vanzelfsprekend houden we ons aan het advies van het RIVM en wordt de 1,5 meter regel gehanteerd. De voor u bekende instructeur, Ronald Loedeman, begeleidt de sportactiviteiten.

We hebben twee opties voor u op een rijtje gezet:

 1. U kiest voor Medisch Fitness of FysioFit buiten
 2. U kiest voor Medisch Fitness of FysioFit binnen (maximaal 5 personen)

Wij vragen u rekening te houden met de volgende gedragsregels en aandachtspunten, die van belang zijn om de sportactiviteit verantwoord te organiseren

 • Gebruik de achteringang van de praktijk;
 • Gebruik kamer 5 als wachtruimte voor de oefenzaal.
 • Zorg dat u maximaal vijf minuten van tevoren aanwezig bent;
 • Neem zelf een handdoek en een gevulde fles/bidon water van huis mee.
 • Kom alleen, of indien noodzakelijk met maximaal één begeleider;
 • De lessen zullen 50 minuten duren in plaats van 60 minuten. Deze 10 minuten hebben wij nodig om de wisseling van de groepen soepel te laten verlopen en eventueel gebruikte spullen te kunnen desinfecteren.
 • Gelieve het openbare toilet zo min mogelijk gebruiken, maar mocht u hier gebruik van willen maken dan buitenom het gebouw lopen en niet via de praktijk.
 • Omkleden in de praktijk is niet mogelijk. De kleedkamers en douches in de praktijk zijn gesloten.
 • Houd rekening met elkaar en volg de aanwijzingen van het aanwezige personeel op;
 • Reinig uw handen voor binnenkomst met de desinfectiegel die bij de ingang staat;
 • Houd anderhalve meter afstand van alle aanwezige personen op de praktijk;
 • Houd er rekening mee dat de koffie en theefaciliteiten buiten gebruik zijn;
 • Verlaat het pand zo spoedig mogelijk na afloop van de behandeling via de achteringang;
 • Afspraken doorplannen kunt u doen bij Ronald, in de oefenzaal;
 • Eventuele vragen aan onze baliemedewerkers kunt u telefonisch of via de e-mail stellen;

Bent u veilig als u naar onze praktijk komt?
Zolang u en wij ons aan alle voorschriften houden, dan is het uiteraard veilig en verantwoord om naar de praktijk te komen. Tijdens het inplannen van uw afspraak nemen we de situatie goed met u door. Het is belangrijk dat u de vragen zorgvuldig en naar waarheid beantwoordt.

Tot slot!
Het is mogelijk dat uw begeleider gebruik maakt van persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals een mondkapje. Dit is niet in alle gevallen nodig, maar hangt af van uw persoonlijke situatie en behandeling. Als u hierover vragen heeft, dan geeft uw begeleider daar graag antwoord op. 

Heeft u verkoudheidsklachten zoals frequent niezen, keelpijn, hoesten of verhoging boven de 38 graden dan verzoeken wij u thuis te blijven tot dat deze klachten over zijn. Graag dan uw telefonische afmelding.

Aanmelden kan op de volgende manieren
U kunt de afspraak inplannen via telefoonnummer 0341-554482, per e-mail info@fysio-ermelo.nlof via onze website: https://www.fysio-ermelo.nl/contact/

Sportieve groet namens het hele team van Fysio-Ermelo Prins & Staal,
Niels Prins en Klaas Staal

☎️ 0341-554482
📩 info@fysio-ermelo.nl
💻 www.fysio-ermelo.nl
📱Fysio-Ermelo App